fredag 22 augusti 2014

Introvert

Ska lägga ut före- och efterbilder på mig, i förhoppning att det ska sporra min obefintliga vinnarskalle för att träna.

Bloggen är en sida mer för mig, än för mina 10 läsare om dagen. Det är bara att konstatera.
Vill man nå ut till folk och få fler läsare så är det bilder, personliga tankar, specialintressen som gäller. Allt annat än denna blogg med andra ord. Spretig, med få bilder, ingen direkt röd tråd, förutom de musikklipp som läggs ut på onsdagar.

Tänkte egentligen börja denna just spretiga post med något i stil med att, bloggen kommer gå från introvert till extrovert. Vilket inte är en korrekt beskrivning direkt. Googlade introvert och kom till ett 'test' gjort av iForm. Kunde inte motstå.

Svaret om jag är intro- eller extrovert:
Du är övervägande en introvert person och har en tendens att vara inåtvänd. Du hämtar energi från ditt inre liv av tankar, reflektioner och beslut.Du uppfattar det som störande och överväldigande att ha för många människor omkring dig. Du föredrar samtal som går på djupet med en person åt gången.Du tänker efter innan du svarar och tycker inte om att bli avbruten. Du är ansvarsfull, kreativ och har starka analytiska förmågor.

Ibland är det skönt att kunna göra sådana här tester på nätet genom 29 frågor, istället för hos en psykolog eller liknande. Gratis dessutom. Underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar